Σελίδες

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Christmas tips for Christmas spirit!


Ότι γυάλινα δοχεία υπάρχουν στο σπίτι (βάζα, μπολ, ποτήρια κολονάτα) χρησιμοποίησε τα για να τοποθετήσεις μέσα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κεριά, με τον τρόπο αυτό δίνεις γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου!







Αν έχεις τζάκι στο σπίτι φρόντισε να του δώσεις γιορτινή εικόνα, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει οπωσδήποτε!




Εκμεταλλεύσου την κάθε γωνία του σπιτιού για να δώσεις γιορτινή νότα!


Το γράμμα του αϊ Βασίλη! Μεγάλη υπόθεση και φυσικά και πρέπει να της δώσουμε μεγάλη σημασία, φροντίστε να κάνεις γιορτή την μέρα που θα βοηθήσετε το παιδί σας να γράψει το γράμμα του, αυτοσχεδίασε και ετοίμασε του μια όμορφη κόλλα και φάκελο για την αλληλογραφία του και αν θέλετε μια εβδομάδα αφού το στείλετε φροντίστε να πάρετε επιβεβαίωση του αϊ Βασίλη ότι πηρέ την επιστολή σας!!!



Φτιάξτε μονοί σας τις χριστουγεννιάτικες ευχητήριες κάρτες και τις κάρτες δώρων και ζητήστε και από το παιδί σας να σας βοηθήσει, θα το χαροποιήσει ιδιαίτερα αυτό! Επίσης το περιτύλιγμα των δώρων χρήζει ιδιαίτερης σημασίας και θα πρέπει να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα που θα σας χρειαστούν.



Φτιάχνοντας χωνάκια με χαρτί από εφημερίδα μπορείς να στολίσεις το δέντρο και να βάλεις μέσα κεράσματα ή να φτιάξεις γιορτινό στεφανάκι.



Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Φτιάξε τις δικές σου γιορτινές θήκες για το σερβίτσιο του γιορτινού τραπεζιού. Φτιάξε τα δικά σου χριστουγεννιάτικα περιτυλίγματα για τις σοκολάτες που θα κεράσεις στα παιδία. Φτιάξε επίσης μπισκοτάκια από τσόχα και κρέμασε τα στο δεντράκι η στα ντουλάπια της κουζίνας.




Στόλισε όχι μόνο τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σου αλλά και τον εξωτερικό, δεν χρειάζεται να το γεμίσετε λαμπιόνια και άγιους Βασίληδες, απλά μια κόκκινη κορδέλα αρκεί και περισσεύει, φαντασία να έχεις χρειάζεται μοναχά!





Με απλές και οικονομικές λύσεις κάνε αυτές τις γιορτές ξεχωριστές για σένα και όλους όσους αγαπάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...