Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έλα να σου δείξω πώς να το κάνεις!










Το είδα κάπου και μου άρεσε πολύ η ιδέα, είχα και δυό βραχιόλια κοκκάλινα που άλλαξαν χρώμα με το πέρασμα του χρόνου, μαλλί και κουμπιά είχα στο σπίτι και να το αποτέλεσμα, δικό σας!!!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κάντο όπως εμένα!








Άν οι τοίχοι του σπιτιού σου χρειάζοντε πίνακες αλλά λόγω οικονομικών περικοπών το αναβάλλεις συνεχώς τον τελευταίο καιρό τότε σου έχω θαυμάσια νέα, μπορείς πολύ έυκολα και με πολύ λίγα λεφτά να μεταμορφώσεις τον χώρο σου. Πανέυκολο, οικονομικό, παιγνιδιάρικο!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η ζωή της άλλης

Κάπως έτσι αρχίζει, ζυγίζω 76 κιλά (δυστυχώς) και κάποτε ζύγιζα 65 (πρίν από δύο χρόνια). Είμαι full time mam (which actually is not bad) ενώ τότε δήλωνα γυναίκα καριέρας, με μιά πολύ καλή δουλειά μάλιστα και μ' ένα μισθό ακόμη καλύτερο που θα ζήλευαν πολλοί σήμερα. Σπάνια βάφομαι τώρα πια ενώ παλιότερα ούτε στο περίπτερο δεν πήγαινα δίχως μακιγιάζ, όχι άπλα γιατί το χρειαζόμουνα για να είμαι όμορφη αλλά γιατί μου ήτανε απαραίτητο για να νιώθω όμορφη! Φοράω νούμερο 14 (Large) και δέν ντρέπομαι που το λέω ενώ το νόυμερο 12 (Medium) με χάλαγε κι έκανα συχνά πυκνά προσπάθειες να το φτάσω στο size 10 (Small) με ολοήμερες αποχές από οτιδήποτε χρειαζότανε την οδοντοστοιχία μου για να καταναλωθεί, προτιμούσα τα γιαουρτάκια με χαμηλά λιπαρά και την κατανάλωση αμέτρητων filter coffee, Nescafe, frappe πάντα σκετους, για ζάχαρη και γάλα ούτε λογός βέβαια ά και με πολλή νικοτίνη, πάρα πολύ νικοτίνη, τώρα δέν καπνίζω. Όλη μέρα είμαι με ρόυχα άνετα βαμβακερά και χαμηλα παπούτσια ενώ τότε φόραγα μόνο pencil dresses με πανύψηλα pumps 14 ίνζων παρακαλώ! Έχω συχνά νέυρα και νιώθω πλήξη αρκετές μέρες της βδομάδας και παρόλο που δέν δουλέυω δέν κάθομαι σας διαβεβαιώ αφού έχω να φροντίζω σπίτι, σύζυγο και δυό μικρά παιδιά, τώρα θα μου πείς και τότε δεν τους φρόντιζες και δούλευες κιόλας? ναί έτσι ήτανε αλλά δέν έπληττα γιατί ήμουνα λιώμα στην κούραση και μόλις ξάπλωνα κοιμόμουνα σαν μωρό, τώρα έχω γίνει ζόμπι από τις αυπνίες και τις σκέψεις χωρίς λόγο, μεσονύχτια έχω δεί ότι τούρκικη σειρά με ελληνικούς υποτίτλους έχει κυκλοφορήσει με εξαίρεση βέβαια τον Σουλεημάν τον μεγαλοπρεπή που το είδα δίχως υποτίτλους αλήθεια λέω για χάρην του Ονούρ που κι εγώ ερωτέυτηκα (εδώ γελάμε). Τότε ένιωθα πλήρης, περίφανη για τον εαυτό μου, γεμάτη αισιοδοξία και θετικές σκεψεις, τώρα έγινα απαισιόδοξη και πολλές φορές δύστροπη, γράφτηκα ξανά στο πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό λες κι αυτό φταίει που δεν βρίσκω δουλειά! Έχω ότι αγαπώ και τότε είχα αλλά τώρα έχω άλλον ένα λόγο να χαμογελώ αφόυ αυτά τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν μπορεί να έχασα την δουλειά μου αλλά απέκτησα άλλον ένα παιδάκι. Αυτή η άλλη ήμουνα κάποτε εγώ και μου λείπει πολύ όχι όμως στον άντρα μου, τον γίο μου και τώρα στην κόρη μου που όλη μέρα χαίροντε με την παρουσία μου, την αγάπη μου, την φροντίδα μου, το στρωμένο τραπέζι που τους περιμένει με σπιτικό φαγητό κάθε που γυρίζουν σπίτι....Α και όσο και να πάχυνα εξακολουθώ να είμαι όμορφη (τουλάχιστον αυτό ορκίζεται ο άντρας μου όταν με πιάνουν τα υπαρξηακά μου issues) και εννοείται ότι όταν βγαίνουμε έξω είμαι παλί ντυμένη στην τρίχα με τα ψηλοτάκουνα μου τα οποία λατρέυω!!!!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Παιδική κουζίνα-φτιάξτην κι εσύ!







Πανέορφη, υπέροχη, πανέξυπνη ιδέα για παιδική κουζίνα, μακάρι να βρώ παρόμοιο έπιπλο στο flea market το Σαββατικύριακο να την φτιάξω κι εγώ στα παιδάκια μου!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ......





Δευτέρα κάτι έχω την Τρίτη δεν αντέχω Τετάρτη πως βαριέμαι την Πέμπτη δεν κρατειέμαι Παράσκευη πρωί λαλαλαλαλαλαλα απ'όλες τις ημέρες η Κυριακή μ'αρέσει!!!
Ναί είναι γεγονός τα λατρεμμένα μας στρουμφάκια ξαναγύρισαν και είναι πολύ αγαπητά και στα παιδιά μας. Ο γιός μου με τρέλλανε να του αγοράσω τσάντα στρούφ για το σχολείο αλλά όσο κι αν το έψαξα δέν βρήκα ούτε εδώ (Κύπρο), ούτε Μιλάνο-Παρίσι που είχαμε πάει τον Άυγουστο, ούτε κι Αθήνα που μένει η νονά του γιατί εξαντλήσαμε κι αυτή την πιθανότητα δεν βρήκαμε κάτι, τί να κάνω η έρμη μάνα δημιούργησα πάλι, αμάρτησα για το παιδί μου αφού φάγαμε αμέτρητα happy meals από τα McDonald's αφού έχουνε τα smurfs για δωράκι και ειδού το αποτέλεσμα!!!!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Adorable Cake Stands!















Λατρέυω τις βάσεις για τις τούρτες, ειδικά τις vintage, δίνουν ένα άλλο αέρα στα κέικ και για του λόγου το αληθές η φωτογραφία πιό πάνω είναι από τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Έχω γίνει αγνώριστο!






Βάλτε την δική σας πινελιά στο παλιό σας μαξιλαράκι, μετατρέψτε το έυκολα και οικονομικά με υλικά που ήδη έχετε σπίτι, πιστέψτε με είναι πολύ διασκεδαστικό και το κυριότερο το αποτέλεσμα θα σας ανταμοίψει για τον χρόνο που ξοδέψατε!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φτιάξτο μόνος σου!










Στον αστερισμό της οικονομικής κρίσης συγκαταλέγεται και η αξία του δέν πετάμε τίποτα αφού οποιανδήποτε πρώτη ύλη έχουμε την μετατρέπουμε με λίγη θέληση και φαντασία σε κάτι άλλο χρήσιμο. Ως μητέρα κι εγώ ψάχνομαι για έξυπνες ιδέες όσον αφορά την διακόσμηση των παιδικών δωματίων με οικονομικές πάντα λύσεις. Μήν ξεχνάτε όποιαδήποτε κι αν είναι η οικονομική σας κατάσταση δεν λέει να χαλάτε άσκοπα λεφτά σε πράγματα που δεν θα χρησιμοποιηθούν πολύ και για πάντα, τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και τα γούστα και οι ανάγκες τους αλλάζουν με ταχύ ρυθμό. Μιά τέτοια ξύλινη κουζίνα στοιχίζει γύρω στα 120 ευρώ σήμερα στην αγορά (πιστέψτε με το έψαξα) ενώ ένα παλιό κομωδίνο μπορέι πολύ έυκολα και οικονομικά να μετατραπεί με το ένα τέταρτο της τιμής!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

It's a girl's world!



Η κόρη μου μεγαλώνει και με μιμείται, φοράει τις τσάντες και τα τακούνια μου, τρελλένεται όταν με βλέπει να βάφομαι, έχει ήδη καταστρέψει τα μισά κραγιόν μου, λατρέυει τις πριγκίπισσες και τα ραβδιά τους, εκταστιάζεται με τα έντονα χρώματα και το χειρότερο έχει πάθος με τα παπούτσια, πρώτη της λέξη το 'παπούτθι', θεέ μου δημειούργησα ένα τέρας... δηλαδή ένα καθαρόαιμο θηλυκό. Η δικιά σας κόρη πώς φέρεται???

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τί θα φορέσει η Ελένη στην πρώτη εκπομπή!






Άν μπορούσα κάπως έτσι θα την έντυνα την Μενεγάκη για την πρώτη της εμφάνιση στο μεσημεριανό πρόγραμμα του ALPHA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...